Bodholdere

På Esrum Middelalderdage ønsker vi et bredt udvalg af handelsboder med så autentiske varer som muligt. Vores mål er, at markedspladsen skal emme af lækre madboder og mangeartede middelaldervarer.

Boden skal repræsentere en handelsbod fra perioden omkring 1200 til omkring 1450 og vi forbeholder os ret til at afvise varer, der ikke lever op til dette. For at få det bedst mulige udtryk på markedspladsen er moderne rekvisitter og materialer ikke tilladt – se mere under retningslinjer.

Håndværkere

Det er gratis at deltage som håndværker på middelalderdagene på den betingelse, at den primære aktivitet er formidling af håndværk og inddragelse af publikum. Man vil blive placeret i håndværksområdet eller på markedspladsen.

OBS – Særligt vedr. fødevarer og SKAT

Hvis I ønsker at sælge madvarer fra jeres bod, skal I være særligt opmærksomme på, om der er specielle krav fra Fødevarestyrelsen. Vi har udarbejdet et par retningslinjer, men hvis I har yderligere spørgsmål, vil vi gerne henvise til Fødevarestyrelsen på tlf. 72 27 69 00.

Bodholderne skal være opmærksomme på om, der er krav fra SKAT om momsregistrering. Det er bodholderens ansvar at overholde reglerne. SKAT har mulighed for at lukke jeres bod, hvis de kommer på besøg til middelalderdagene, og I ikke kan vise tilstrækkelig dokumentation. I kan finde mere information på http://www.skat.dk eller ved at ringe til SKAT på tlf. 72 22 18 18.