At bruge en bog…

De fleste har på et eller andet tidspunkt siddet og bandet og svovlet over en computer… De fleste har på et tidspunkt opgivende slået ud med armene og med modløsheden malet i ansigtet konstateret, at de åbenbart tog fejl da de antog at computere var til for at gøre tilværelsen – bare en smule – lettere… En fatal fejl, en manglende fil… Jamen, den slettede det bare!!!

Som det fremgår herover, mener det norske komikerpar Øystein og Rune, ikke det er et nyt fænomen! Måske selveste Saxo, den gamle grammaticus – som her Ansgar – har haft brug for support i forbindelse med overgangen fra skriftrulle til det illuminerede manuskript! Og et lille måske… måske har vi her en del af forklaringen på at så få mennesker tør binde an med boganvendelsens svære kunst? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *