To børn i minuttet

button3000 børn dør hver dag af malaria. Det er lidt mere end to børn i minuttet. Dagen i dag – den 25. april – er udnævnt som verdens Malaria dag.

90% af de 350 millioner mennesker der hvert år smittes med Malaria lever i Afrika syd for Sahara… som om de ikke havde nok at kæmpe med i den del af verden! Det anslås at en effektiv bekæmpelse af sygdommen vil koste i omegnen af 17-18 milliarder kroner – det er lidt mindre end det danske forsvarsbudget. Kig forbi initiativets hjemmeside bliv fan på Facebook og prøv at se om du er i stand til at finde ud af hvorfor en oplyst, relativt civiliseret verden stadig ikke formår at prioritere at få bugt med en sygdom som faktisk kan bekæmpes og kureres? Jeg forstår det nemlig ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *