Nye boller på blogsuppen

Jeg har lanceret bloggen i et nyt design… Lidt fornyelse skal også til en gang i mellem – og i digital form er det så meget nemmere end ude i den beskidte virkelighed hvor ting tager tid, maling skal tørre og håndværkere er alt, alt for dyre… Jeg piller stadig med farver og detaljer – så hvis siden opfører sig anderledes end umiddelbart forventet er det sikkert årsagen!

Designet hælder mod det minimalistiske – og afslører derved nogle uhyggelige tendenser i den retning for mit vedkommende. Skabelonen er tilpasset på baggrund af Upstart Blogger Minim. Upstart gør det lidt i det minimalistiske hjørne… og de gør det efter min mening ret godt! Robert Ellis, som er manden bag min valgte Upstart skabelon, kan i dag findes på http://www.futurosity.com hvor han blogger og ikke mindst designer skabeloner – tjek f. eks. hans Aperio skabelon, som ganske vist er en prototype, men den er altså fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *