Cimy User Extra Fields – dansk oversættelse

Jeg har for nylig installeret et fikst WordPress plugin – Cimy User Extra Fields – i en anden WordPress installation. Plugin’et gør dig i stand til at tilføje flere felter til WordPress’ standard login og registreringsformular. Jeg havde brug for at få nogle yderligere oplysninger i forbindelse med registreringsproceduren og til det formål egner Cimy plugin’et sig fortrinligt. Derfor valgte jeg da også i samme forbindelse at oversætte plugin’et til dansk 😉

Skulle du nu have lyst til at implementere plugin’et på din WordPress før næste version af plugin’et kommer på gaden i marts måned (med dansk oversættelse inkluderet) kan den danske sprogfil (.mo og .po) hentes her:
[download=5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *