Tranquebar venter!

Nu er tiden for alvor nær! Lørdag morgen letter jeg fra Kastrup lufthavn med kurs mod Indien, mod 14-dages ophold i den (meget) forhenværende danske koloni, Trankebar. Jeg kan endnu ikke rigtig tage mig sammen til at pakke, men det må komme i morgen aften!

Med afrejsen sparkes Skolemuseets (min arbejdsplads) projekt på Galathea 3. ekspeditionen i gang… Vi skal ikke sejle, vi ser ikke engang skibet. I hine navnkundige dage efter den såkaldte Muhammed-krise lagde man straks sejlruten om, som en sikkerhedsforanstaltning! Selve projektet består af to dele, som du kan læse lidt om her! Rent praktisk vil vi komme til at holde møder med potentielle samarbejdspartnere dernede, heriblandt INTACH, Bestsellerfonden og Trankebarforeningen.

Jeg vil poste bulletiner fra rejsen i det omfang internet-faciliteter med mere er tilgængelige på: www.skolemuseum.dk …og naturlivis sørge for at dokumentere det hele grundigt på fotografisk vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *