Januarstorm i Knudsby skov

Knudsby skov, Foto 2Sådan en stormfuld og solbeskinnet søndag eftermiddag længes jeg efter, at kunne stå på diget ved Højer sluse og læne mig mod vinden!
Herunder kan du se et slideshow med en serie billeder optaget under (umiddelbart efter, faktisk) en løbetur i Knudsby Skov vest for Vordingborg på vej mod Knudshoved – hvor stormen ramte, men gjorde det nådigt. Den langstrakte smalle skov i det kuperede terræn stopper først, der hvor havet begynder, og smyger sig vestpå langs med kysten – et dejligt sted! Baggrundslyden er optaget med kameraets (ikke særlig gode) mikrofon on-location. Den består af mestendels af vinden der suser i løvtræerne og granerne (og desværre også mig der vader rundt og skramler lidt med kameraet!). Siden har jeg leget lidt med den og manipuleret den i lydredigeringsprogrammet Audacity.

[MEDIA=1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *