Polyglot nytår

[lang_da]Godt nytår! Hvis ikke raketterne bliver væk i stormen! Og nu… med julen overstået og nytåret for døren, er jeg i gang ved skærmen igen! Jeg er i gang med at eksperimentere med et ‘ multilanguage’ plugin – polyglot – derfor denne lidt kryptiske affære: den skal jo testes! Årsstatus og froblommede ord over året der gik samt året der kommer må vente for en stund… men lur mig om ikke de kommer! Indtil videre leger jeg fortsat med plugins og vil sørge for at lægge nogle flere billeder på siden. Og så skal der selvfølgelig også lyde de bedste ønsker om et godt nytår og en rigtig god fest herfra![/lang_da]

[lang_en]Happy New Year! And now with christmas behind me, I’m back online. I am currently experimenting with the polyglot multilanguage plugin – and considering whether it’s even worth bothering implementing. Not because of the plugin, but because of my low number of english speaking readers! But it’s worth a try… and by the way: Happy New Year![/lang_en]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *