Cimy User Extra Fields – dansk oversættelse

Jeg har for nylig installeret et fikst WordPress plugin – Cimy User Extra Fields – i en anden WordPress installation. Plugin’et gør dig i stand til at tilføje flere felter til WordPress’ standard login og registreringsformular. Jeg havde brug for at få nogle yderligere oplysninger i forbindelse med registreringsproceduren og til det formål egner Cimy plugin’et sig fortrinligt. Derfor valgte jeg da også i samme forbindelse at oversætte plugin’et til dansk 😉

Skulle du nu have lyst til at implementere plugin’et på din WordPress før næste version af plugin’et kommer på gaden i marts måned (med dansk oversættelse inkluderet) kan den danske sprogfil (.mo og .po) hentes her:
[download=5]

This entry was posted in Webdesign and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>